torstai 20. maaliskuuta 2014

Koulu kuvia




Suomalainen wiener


1l  Vettä
150g  Hiiva
150g Sokeri
400 Kananmuna
100g voi
10g Suola
2200g  Vehnäjauho
10g Kardemumma


1200g Kaulintarasvaa / Voita

Kaikki aineet on oltavia kylmiä eikä taikinaan saa muodostua pullataikinalle ominaista sitkoa laisinkaan. Aineet vain pyöräytetään sekaisin jonka jälkeen taikinan sisälle kaulitaan rasva.

Kauli ensin 1x3 ja 1x4 -> lepo kylmässä noin 15 min
Kauli uudelleen 1x3 -> lepo kylmässä noin 30-60 minuuttia
Lopuksi aukikaulaus 4mm paksuksi matoksi

Paista 220 asteessa noin 10-12 minuuttia




Kampawienereissä sisällä mansikkahilloa




Pinnassa näkyy ylimpänä salmiakki mallisia wienereitä ja alempana kukka. 

 Pitkissä wienereissä makuina löytyy tällä kertaa ananas-greippi sekä vaniljakreemi =)
































2 kommenttia:

  1. Olivatpahan maukkaan näköisiä. Sain tukkureissulla vinkkiä, että sivustolla, kannattaisi vierailla. Mukavaa alkavaa viikkoa sinne Hämeenlinnaan. T: Jaana

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jaana :) Ja myös sinne suunnalle oikeen hyvää alkanutta viikkoa ja kevättä!

    VastaaPoista

Kiitos, kommentti ilahduttaa aina! :)