torstai 14. tammikuuta 2016

Erilainen voileipäkakku

Voileipäkakku



Lohikakku

n. 400 g ruispaahtoleipäviipaleita

Kostutus:
maitoa

Täyte:
4 liivatelehteä
400 g lämminsavulohta (nahkoineen vajaa 700 g)
2 dl tillisilppua
1 ½ dl ruohosipulisilppua
2 ½ dl vaahtoutuvaa kevytvispiä
2 dl kevytmajoneesia
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 ½ dl sinappi-kurkkusalaattia
valkopippuria
½ dl sitruunamehua
Valitse kakun kokoamista varten 1,5 litran vetoinen, pyöreäpohjainen kulho. Tarvittaessa isompikin kulho käy. Vuoraa kulho kelmulla.
Poista leivistä reunat ja kostuta maidolla. Asettele palat kulhon pohjalle sekä reunoille.

Valmista täyte laittamalla liivatteet ensin likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kevytvispi ja lisää muut aineet joukkoon. Lopuksi sulata liivatteet sitruunamehussa ja kaada ohuena nauhana täytteen sekaan.

Kaada täyte kulhoon leipäpalojen päälle. Peitä kelmulla ja anna hyytyä kylmässä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kommentti ilahduttaa aina! :)