torstai 14. tammikuuta 2016

Luumujuustokakku

LUUMUJUUSTOKAKKU



Luumujuustokakku


Pohja

200g digestive keksi
80g voi sula

Murskaa keksit hienoksi muruksi. Sulata voi ja sekoita keksimurun joukkoon. Painele irtopohjavuoan pohjalle.

Täyte

5 dl vispikerma
1 prk luumumarmeladi
1tl kaneli
1tl vaniljasokeri
8kpl liivate

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma löysähköksi vaahdoksi. Mausta kermavaahto kanelilla ja sokerilla. Sulata liivatteet pienessä vesitilkassa ja sekoita nauhana luumumarmeladin joukkoon. Yhdistä kermavaahto ja marmeladi. Kaada pohjan päälle vuokaan ja anna hyytyä kylmässä.


Kakun päälle saa kiilteen ohennetusta luumumarmeladista sekä hyytelösokerista, tai sitten voi tehdä glögikiilteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kommentti ilahduttaa aina! :)