torstai 14. tammikuuta 2016

Sacherkakku

Sacherkakku


400g rasva
200g sokeri
400g keltuainen
350g sula suklaa
50g kaakaojauhe
400g valkuainen
200g sokeri
400g vehnäjauho
20g leivinjauhe

200g aprikoosimarmeladi

600g suklaa
300g kerma

Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää vaahtoon keltuaiset.

Sekoita kaakaojauhe sulaan suklaan joukkoon. Yhdistä rasva-sokeri vaahtoon.

Vaahdota valkuainen ja sokeri. Yhdistä vaahto aiempaan massaan.

Lisää jauhot seokseen. Annostele vuokiin ja paista 170 asteessa noin 60 minuuttia.

Anna jäähtyä. Täytä aprikoosimarmeladilla ja sivele myös pinta marmelaadilla. 

Keitä kerma ja lisää suklaa joukkoon. Kuorruta kakku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kommentti ilahduttaa aina! :)