torstai 14. tammikuuta 2016

Vadelma-mariannekakku




Vadelma-mariannekakku





200g  Digestive keksejä
75g  Margariini

Täyte:
2,5dl  Flora vispi
200g  Maustamaton tuorejuusto
oman maun mukaan marianne karkkeja murskattuna tai jos haluaa niin  marianne suklaata rouhittuna tai sitten valmista marianne rouhetta
5 liivatetta

Kiille:
Oman maun mukaan vadelmia
2dl  Vettä
1dl  Hyytelösokeria

Murenna piparit ja sulata rasva. Sekoita ne sen jälkeen keskenään.
Vaahdota kerma. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Murskaa mariannet ja sekoita tuorejuuston joukkoon. Mukaan voi myös hieman sulattaa suklaata jos tykkää. Purista liivatteista vedet ja sulata ne pienellä tilkalla kuumaa vettä. Sekoita liivate ensin tuorejuustoon ja tämän jälkeen tuorejuusto kermavaahtoon. Anna hyytyä muutama tunti jääkaapissa.
Ripottele vadelmat kakun päälle. Kiehauta vesi ja kaada se hyytelösokerin päälle. Anna jäähtyä hetki. Kaada tämän jälkeen vadelmien päällä ja laita jälleen jääkaappiin hyytymään pariksi tunniksi.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kommentti ilahduttaa aina! :)